Duurzaamheid

Zeldenrijk Groenvoorziening heeft duurzame ambities. We zijn dan ook volop in beweging om van een groenbedrijf te veranderen in een groen bedrijf. Door het toepassen van duurzaamheid op allerlei vlakken binnen ons bedrijf en werkzaamheden, willen wij ons steentje bijdragen aan de toekomst van onze aarde. Zonder leefbare planeet is er immers ook geen markt voor onze diensten. En dat is nu net, met onze expertise in groenvoorziening, een unieke uitgangspositie!

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Zeldenrijk Groenvoorziening doet er zoveel mogelijk aan, om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

CO2 Footprint (MVO)

Als onderdeel van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), maken wij als bedrijf de hoeveelheid CO2 uitstoot inzichtelijk in een zogeheten ‘CO2 footprint’.

hout met het fsc keurmerk

Door te kiezen voor FSC-producten dragen wij bij aan misschien wel een van onze kostbaarste bezitten op de wereld en dat zijn bossen. Zowel voor mensen als dieren die er direct of indirect afhankelijk van zijn. Bossen zijn een bron van biodiversiteit en onmisbaar voor een stabiel klimaat.